Advertorial

Hur man spårar bilen på ett billigt sätt, med bara mobiltelefonen?


Senast uppdaterad, 22 Augusti, 2016

Ny anordning, stor som ett mynt, låter dig spåra allt, och billigare än du tror.

Nu behövs inte längre en dyr apparat eller en irriterande månatlig prenumerationstjänst för att hålla reda på bilen. Du kan spåra ditt fordon var som helst i världen utan att behöva tömma bankkontot och det är enklare än någonsin!

Som du vet är de flesta spårningsenheter dyra och måste installeras av en fackman. Liknande tjänster som erbjuds av biltillverkarna, som t.ex. en "concierge service” är egentligen dyra månatliga prenumerationer som de diskret smyger in i priset på bilen. Oavsett vilket är de båda kostsamma och kräver att du betalar månatligen för att behålla tjänsten. Men, betalar vi inte redan tillräckligt med månadsräkningar?

Det fina i kråksången för dig att tekniken löser många av livets mest irriterande problem, som t.ex. när du har glömt var du parkerade bilen!

Ett företag har skapat en liten anordning med en avancerad spårningsapp som fungerar på iPhone och Android-telefoner och detta skulle kunna vara precis vad du behöver.

Vad är det?

TrackR är en liten diskret anordning, stor som ett mynt, som revolutionerar folks sätt att hålla ordning på sina viktigaste saker. Över 1,5 miljoner människor över hela världen använder TrackR varje dag för att hitta allt från nycklar, plånböcker, handväskor, ryggsäckar till bilar och ja, till och med husdjur.

Hur fungerar TrackR?

Enkelt! Du behöver bara sätta i det tunna batteriet (ingår) i TrackR, ladda ner den kostnadsfria appen på din telefon, iPhone eller Android, koppla anordningen till appen och sedan fästa TrackR på vad det än är du vill hålla ordning på. På mindre än 5 minuter är det klart!

När allt är i ordning kan du till och med fästa den vid dina väskor när du reser, bilar, dina nycklar, plånboken, dina dyrbara elektroniska grejor och allt du kan tänka dig.

Möjligheterna är oändliga!

Så enkelt är det att spåra dina saker. Inga månadsprenumerationer eller räkningar att betala! Du har tillräckligt med stress ändå - låt TrackR hålla ordning på dina värdesaker medan du ägnar dig åt livets verkliga problem.

Låt oss anta att du vill spåra din bil. Då döljer du bara den lilla anordningen var som helst, som t.ex. under en golvmatta, i handskfacket eller i bagageluckan. (Någonstans där den inte hittas om bilen blir stulen!)


Nå, om du någonsin glömmer var du parkerade bilen hittar du den snabbt med din mobiltelefon. Allt du behöver göra är att öppna appen på telefonen, klicka på ikonen "find device" och den ger de exakta koordinaterna för TrackR:s senast kända plats.

Hur mycket kommer det här att kosta mig?

Till skillnad från de flesta spårningsapparater som säljs idag, kostar TrackR bara 29 US-dollar! Detta är ett fyndpris, med tanke på det lugn som kommer ifrån att veta exakt var din bil är, även om det inte är du som kör den.

Du kan köpa den direkt från företagets hemsida genom att klicka här. Försäkra dig om att köpa från den officiella hemsidan då det finns många skojare på marknaden idag.

NYHET: Som ett specialerbjudande, erbjuder företaget nu otroliga "Köp 3 – Få 2 GRATIS" till alla nya kunder.

>> Begär "Köp 3 - Få 2 GRATIS" erbjudandet <<

TrackR är en riktig gåva för den som brukar tappa bort sina nycklar, plånböcker eller vadhest annat.

Vad annat kan jag göra med TrackR?

Som vi sa tidigare har TrackR oändliga möjlighetr. Har du ett husdjur som alltid springer bort? Sätt fast anordningen på halsbandet och spåra den när den springer iväg från huset. Är du en av oss som ofta glömmer var vi har lagt plånboken eller nycklarna? Sätt då fast anordningen på den och du behöver aldrig bekymra dig om detta mer!


TrackR kommer med dubbelhäftande tejp så att man kan fästa den på plana ytor som undersidan av cykelsadeln eller på din dyrbara elektroniska grej (för cyklar och elektronik är attraktiva för tjuvar!)

Fäst den på allt som är viktigt, värdefullt eller lätt att glömma, och koppla av...

Nu när du känner till möjligheterna hos denna genialiska uppfinning, skall vi visa hur enkel den är att använda och förbereda, bara så att du inte skall ha några tveksamheter:

      1: Beställ TrackR idag så den levereras till dig om cirka en vecka (globala transporter går via fartyg!)
      2: När du har fått den, sätt i batterierna i TrackR, ladda ner appen på din iPhone eller Android och koppla anordningen till appen, göm sedan anordningen i bilen (eller fäst den vid något annat du vill kunna spåra)
      3: Koppla av. Nu behöver du inte oroa dig över att förlora dina värdesaker. TrackR sköter detta åt dig!

Klicka har för att besöka den officiella TrackR-hemsidan

TIPS: TrackR passar att ge som present då DET INTE FINNS NÅGON MÅNADSPRENUMERATION!


Kommentar från författaren:

"Kom ihåg: De har ett enastående specialpris, som pågår just nu och om du köper 3 TrackR's skickar de 2 ytterligare TrackR UTAN KOSTNAD!

Så beställ 3 TrackRs och få 2 GRATIS så att du och din familj kan spåra allt: resväskor, nycklar, cyklar, leksaker och till och med elektronik så som din iPad, bärbara dator och Kindle!"